Genesis lansează mousepad-urile Carbon 500 în ediție limitată WOWS Armada și WOWS Blyskawica, dedicate fanilor World of Warships

Latest gadgets

latest gadgets Genesis
Genesis lanseaza mousepad-urile Carbon 500 in editie limitata WOWS Armada si WOWS Blyskawica, dedicate fanilor World of Warships

Azi Vin vesti bune pentru fanii World of Warships. Genesis a anuntat doua noi mousepad-uri in editie limitata din seria Carbon 500. Este vorba despre WOWS Armada si WOWS Byskawika, disponibile in doua marimi – M si Maxi. Dupa cum probabil ati intuit, partea superioara este decorata cu grafica unica din World of Warships. Detalii avem mai jos.

Publicitate


-3% din pret pe QuickMobile daca folosesti cuponul: QUICK202

Va reamintesc in primul rand faptul ca am testat recent un mousepad Genesis din seria Carbon 500, alaturi de mouse-ul Genesis Krypton 770, iar recenzia poate fi accesata aici. Aceste mousepad-uri sosesc cu tesatura neteda, sunt rezistente la apa, iar acum sosesc si cu grafica unica din jocul World of Warships.

Designerii Genesis promit o functionare exemplara cu orice mouse, precum si o alunecare lina si uniforma. Marginile mousepad-urilor au fost cusute pentru a preveni uzura materialului, iar partea inferioara este captusita cu un strat de cauciuc antiderapant. Astfel, mousepad-urile raman stabile pe birou.

Genesis Carbon 500 WOWS Armada si Carbon 500 WOWS Blyskawica sunt oferite in doua dimensiuni: M cu o suprafata de 300 x 250 mm si Maxi de 900 x 450 mm. In plus, cu fiecare mousepad WOWS, cumparatorii vor primi si coduri speciale ce pot fi folosite in World of Warships. Astfel, gamerii pot revendica bonusuri atractive in joc.

latest gadgets

Cat despre World of Warships, acesta este unul dintre cele mai populare jocuri de PC. Gameplay-ul consta in batalii pe mare, cu nave istorice, iar tactica si strategia sunt cheia victoriei. Apar aici nave legendare precum cuirasatul Yamato, Iowa sau distrugatorul Blyskawica.

Noile mousepad-uri au un pret de 4. 99 euro si respectiv 19. 99 euro si sunt deja disponibile la vanzare pe site-ul Genesis. Nu stim insa cand vor fi disponibile oficial si in Romania.

https://www.gadgetzone.ro/genesis-lanseaza-mousepad-urile-in-editie-limitata-wows-armada/, Gadgetzone.ro
Read More

Leave a Reply