Latest gadgets Căştile wireless Nothing Ear (1) sunt în ofertă la eMAG; Cat costă?

Spread the love

Latest gadgets

latest gadgets

Unul dintre cofondatorii OnePlus, Carl Pei a ales sa plece din cadrul companiei cu cativa ani in urma si sa fondeze un alt business, complet nou. E vorba despre compania Zero, care sunt ca prim produsele casti mobile, Nothing Ear (1 ).). Ei bine castile sunt in oferta celor de la eMAG azi la un pret bun.

Cum tot mai multe telefoane vin fara jack audio, trecerea la casti wireless e o decizie usor de facut. Nothing Ear (1) este o pereche de casti care primeste o reducere atractiva la eMAG, asa cum aflam de pe BF.ro. Asta pentru ca retailerul organizeaza in aceasta perioada campania Online Shopping Days. Astfel, pana joi, pe 14 octombrie veti putea comanda noua pereche de casti la pretul de doar 439 lei.

latest gadgets

Avem de-a face aici cu casti cu design semitransparent, unul deosebit si tot transparenta este si cutia de transport. O casca are greutate de doar 4.7 grame si vine cu drivere de 11.6 mm la interior. Castile se bucura si de suport Bluetooth 5.2, suport pentru codecuri SBC si ACC. Se pot controla tactil si au si anulare activa a zgomotului de fond, dar si reglaje pe doua niveluri. Exista mod Transparency, incat sa percepi vocile umane si anunturile legate de avioane, trenuri, transport in comun.

Nothing Ear (1) dispun de certificare IPX4 pentru rezistenta la apa si au si compatibilitate cu telefoane cu Android si iOS. Autonomia este de pana la 34 de ore, cu tot cu acea cutie de incarcare si transport. O casca de sine statatoare ofera 4 ore de playback cu ANC activat si 5.7 ore fara. Produsul se poate cumpara de aici.

https://www.gadgetzone.ro/castile-wireless-nothing-ear-1-sunt-in-oferta-la-emag-cat-costa/, Gadgetzone.ro
Read more

Leave a Reply