Latest gadgets Huawei MateStation X este un PC All-in-One cu ecran tactil de 28.2 inch, rezoluție 4K și procesor AMD Ryzen 5

Spread the love

Latest gadgets

latest gadgets
Huawei MateStation X este un nou PC All-in-One cu ecran tactil de 28.2 inch, rezolutie 4K si procesor AMD Ryzen 5

Huawei a lansat astazi primul sau PC tip All-in-One. Acesta incorporeaza dotari de top, vine cu procesor si GPU AMD, are parte de un display tactil cu rezolutie 4K si design minimalist. Toate detaliile despre Huawei MateStation X le aflati din randurile de mai jos.

In primul rand, Huawei MateStation X vine cu un display 4K de 28.2 inch in diagonala. Este vorba despre un panou IPS cu aspect 3:2 ce vine cu certificare TUV Rheinland. Raportul screen-to-body este de 92%, iar el poate afisa 98% din gamutul de culoare P3 si 100% din cel sRGB. La interiorul sau regasim un procesor AMD Ryzen 5 5600H, dar si o placa grafica Radeon.

latest gadgets

De asemenea, vine cu 16 GB de memorie RAM si un SSD NVMe de 512 GB. PC-ul este echipat cu o camera de 1 MP care filmeaza 720p HD, un sistem de patru microfoane, iar acustica pentru videoconferinte este asigurata de Devialet. Avem parte de doua difuzoare de 5W, dar si de un subwoofer de 10W. Pe partea de conectivitate PC-ul soseste cu doua porturi USB-C, doua porturi USB-A, WI-Fi 6, Bluetooth 5.1 si jack audio.

latest gadgets

MateStation X soseste cu o tastatura wireless la pachet, dar si un mouse. Tastatura are chiar un senzor pentru amprente integrat ce poate fi folosit drept buton power on/off. Ruleaza Windows 10, iar Huawei a inclus aici si functiile sale Multi Screen Collaboration. Pretul acestui PC All-in-One este de 1549 de dolari in China. Nu stim inca daca va debuta global.

https://www.gadgetzone.ro/huawei-matestation-x-este-un-pc-all-in-one/, Gadgetzone.ro Read More

Leave a Reply