latest gadgets RGB SPECTRIX D50
XPG lanseaza modulele de memorie RGB SPECTRIX D50 cu certificare ROG

XPG este un binecunoscut producator de sisteme, componente si periferice pentru gameri. Sub umbrela ADATA, compania lanseaza solutii de top pentru profesionisti Esports si pasionati de tehnologie. Azi au fost anuntate noile modele de memorie DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED.

Dupa cum le spune si numele, ele vin cu certificarea Republic of Gamers (ROG), fiind create special pentru a se potrivi cu placile de baza ROG. Evident, ofera performante de gaming fara compromis si suporta Intel XMP pentru overclocking facil.

latest gadgets

Memoriile DDR4 RGB SPECTRIX D50 ROG-CERTIFIED au fost supuse la teste stricte de overclocking si compatibilitate ROG. Ele asigura astfel performante optime cand vine vorba de placi de baza ROG Intel DDR4. Utilizatorii se pot bucura de frecvente de pana la 3600 MHz si o crestere de 5% a performantei fara a se preocupa de compatibilitate. Noile memorii sunt compatibile si cu placile de baza care accepta Intel XMP 2.0 pentru overclocking direct, fara a fi nevoie sa accesam BIOS-ul.

latest gadgets

Fiind vorba de memorii dedicate gamerilor, SPECTRIX D50 sosesc si cu iluminare RGB. Efectele se pot programa si controla folosind aplicatia ROG AURA SYNC., iar designul discret si elegant al modulelor completeaza aspectul oricarui setup ROG. Memoriile sunt fabricate cu cipuri de inalta calitate. Ofera astfel performanta si fiabilitatea deplina.

Ele vor fi disponibile intr-un kit cu doua module de 8 GB si sosesc cu garantie pe viata.