Noul feature iPhone 14, Dynamic Island, ar putea fi integrat oficial pe smartphone-urile Redmi

Latest gadgets

Noul feature iPhone 14, Dynamic Island, ar putea fi integrat oficial pe smartphone-urile Redmi

Fără doar și poate, Apple este compania care creează trend-uri în lumea producătorilor de telefoane mobile. Odată cu lansarea seriei iPhone 14, a fost dezvăluit Dynamic Island, feature-ul ce transformă bretonul din partea superioară într-o zonă activă pentru afișarea notificărilor și a unor widget-uri în timp real.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Au existat deja tentative de a copia această funcție din partea unor dezvoltatori de aplicații și teme Third Party Android, dar azi aflăm că feature-ul ar putea fi integrat oficial pe câteva smartphone-uri Redmi. Detalii aflăm prin intermediul Mobilissimo.ro.

latest gadgets

Informațiile sosesc de pe weibo, acolo unde CEO-ul Xiaomi, Lu Weibing, este destul de activ. Părerile fanilor sunt împărțite cu privire la acest feature, unii și-l doresc, alții nu. Într-un comentariu un utilizator își exprimă dorința de a vedea o iterație pentru Dynamic Island pe noua serie de telefoane Redmi K60. Lu Weibing pare să răspundă într-un mod ironic, spunând „Chiar ai nevoie de Smart Island?”.

Totuși, sunt șanse ca Xiaomi sau Redmi să includă un astfel de feature în noul MIUI 14 oficial. Dezvoltatorii au creat deja teme third-party care imită Dynamic Island, după cum vedeam în urmă cu ceva timp. Feature-ul permite momentan doar afișarea de notificări și a player-ului muzical, însă.

Chiar dacă feature-ul nu va fi „copiat” mot-a-mot, mă aștept ca producătorii Android să aducă opțiuni similare. E destul de util să vezi cronometrul afișat pe ecran într-o zonă care nu ocupă mult spațiu, progresul înregistrării audio sau timpul petrecut într-o conversație. Aș zice că e doar o chestiune de timp până ce producătorii Android vor aduce opțiuni similare pe smartphone-uri.

https://www.gadgetzone.ro/noul-feature-iphone-14-dynamic-island-ar-putea-fi-integrat-oficial-redmi/, Gadgetzone.ro
Read More

Leave a Reply