Începem săptămâna cu o știre asociată unui telefon pe care nu credeam că îl vom mai vedea lansat vreodată și anume Samsung Galaxy S23 FE. Nu, încă nu vorbim despre lansare, dar ne apropiem cu pași repezi de acest moment. Smartphone-ul tocmai ce a fost certificat în China de către agenția TENAA și apare în fotografii reale, plus într-o listă de specificații. Aflăm totul via mobilissimo.ro.

Publicitate


⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Vedem aici telefonul pe negru, culoare care nu scoate la iveală prea multe detalii de ordin estetic, dar cu toate acestea ne putem da seama de câteva elemente, este-certificat-in-china-la-pachet-cu-fotografii-oficiale-si-o-lista-de-specificatii/” title=”Samsung Galaxy S23 FE este certificat în China, la pachet cu fotografii oficiale și o listă de specificații”>precum butoanele de volum și cel lateral plasate în dreapta și setup-ul foto triplu cu protuberanțe separate pentru fiecare cameră în parte. Apare și bliț-ul LED.

Ca dimensiuni, telefonul măsoară 158.0 x 76.5 x 8.2mm și ajunge la 210 grame. Știm și specificații, în frunte cu ecranul de 6.5 inch, AMOLED și cu rezoluție FHD+. Va avea și rată de refresh de 120Hz plus muchii înguste.

latest gadgets Samsung Galaxy S23 FE

Samsung Galaxy S23 FE vine și cu scanner de amprente sub ecran și cu această ocazie ne lămurim și legat de procesor. Până acum se punea problema dacă avem sau nu Exynos la bord. În realitate primim un Snapdragon octa-core de 2.99 GHz. Aparent, este un Snapdragon 8 Gen1.

Ce mai aflăm este că telefonul are 8 GB RAM și configurații cu 128/256 GB stocare. Pe partea de cameră vine cu 10 mpx selfie + 50 mpx wide + 8 mpx telephoto + 12 mpx ultra wide în spate. Nu am uitat de baterie, unitate de 4370 mAh cu încărcare la 25W.